Treeker Activiteitenagenda 2017 met activiteiten voor jong en oud

De Treeker Activiteitenagenda 2017 had dit jaar weer veel in petto. Met deels nieuwe thema's, gastsprekers en natuurlijk (culinaire) verwennerij tussendoor of na afloop. Nieuwe thema's waren o.a. bosbouw, dierengeluiden in de nacht en de uitdagingen van een familielandgoed in de 21ste eeuw. Een aantal 'succesnummers' uit het afgelopen seizoen keerden terug, zoals de Landgoedpicknick, Landgoed in Oorlogsjaren, de Midzomernachtwandeling, de wandeling over wild op het landgoed en in de keuken met wildproeverij en het Treeker Kerstfeest met hoornblazersconcert. 

De 'Treeker wandelingen' worden telkens op zaterdagen georganiseerd vanuit het landgoedkantoor aan de Treekerweg 11a in Leusden. Wilt u aan één of meer wandelingen deelnemen? Wacht dan niet te lang met aanmelden, want het aantal plaatsen is beperkt. 

Treeker wandeling over wild op het landgoed en in de keuken | zaterdag 25 november 15.00 uur

Natuurbeheer en wildbeheer gaan hand in hand op het landgoed. De wildstand in de Treeker bossen is gezond maar daar komt veel bij kijken. Hoe gaat het wildbeheer eigenlijk in zijn werk? Welke wildsoorten komen op het landgoed voor en waarom is de jacht eigenlijk noodzakelijk voor het gezond houden van de wildpopulatie? Deze wandeling onder begeleiding van onze landgoedgids en een gastspreker vanuit het landgoed geeft u de antwoorden op deze vragen. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen. U wordt ontvangen met een kop koffie of thee en we eindigen met een drankje en een wildproeverij in borrelformaat.

De kosten van deze wandeling bedragen € 15,00 per persoon. De opbrengst wordt besteed aan het opknappen van een vleermuizenbunker op het landgoed. Adres: Treekerweg 11a in Leusden.

Het maximaal aantal deelnemers voor deze wandeling is bereikt. U kunt zich niet meer voor deze wandeling aanmelden.

Treeker Kerstfeest met midwinterwandeling en hoornblazers

Zaterdag 16 december van 15.00 - 17.30 | vanuit het landgoedkantoor

Tijdens het Treeker Kerstfeest komt u helemaal in de Kerststemming. Het landgoedkantoor wordt speciaal voor deze gelegenheid versierd en ook buiten is goed toeven rondom de vuurschuur en alle kaarsjes. U wordt om 15.00 uur ontvangen met een kop koffie of thee en lekkernijen. Om 15.30 uur gaan we een midwinterwandeling maken met onderweg mooie Kerstverhalen en verrassende ontmoetingen in het bos. De midwinterwandeling wordt afgesloten met een optreden van de zes hoornblazers van 't Sticht, een glas glühwein of warme choco en heerlijke Kerstcake. De kosten bedragen € 10,00 per persoon. De opbrengst wordt besteed aan het opknappen van een vleermuizenbunker op het landgoed.