Word Treeker vrijwilliger

De vrijwilligersgroep van het landgoed met enthousiaste natuurliefhebbers is groeiende. Er is een buitenploeg en een evenementenploeg die met grote inzet meehelpen op het landgoed. De evenementenploeg organiseert afwisselende activiteiten op het landgoed. De buitenploeg werkt een dag per week (afwisselend op een woensdag of een donderdag) aan een onderhoudsklus op het landgoed. Deze klussen buiten zijn heel gevarieerd: van poelen vrijstellen  tot toekomstbomen onderhouden, van het verwijderen van opslag in het bos tot wilgen knotten. Buiten zijn met een gezellige groep mannen en vrouwen en met een heerlijke lunch in het veld.

De ploeg vrijwillige medewerkers bestaat uit mensen uit de omgeving die het landgoed een warm hart toedragen en uit familieleden. Samen steken we de handen uit de mouwen en dragen we ons steentje bij aan het onderhoud van het landschap.
Heeft u belangstelling om Treeker vrijwilliger te worden? Maak uw interesse dan kenbaar via het het contactformulier op deze pagina.

Aanmelden

Verstuur