Heetvelderweg 6 te Leusden

Deze karakteristieke vrijstaande boerderij met houten kapschuur uit 1948 is gelegen op een perceel van 0,7 ha met een schitterend uitzicht over het Heetveld. Sinds enige jaren vinden er geen agrarische activiteiten meer op de boerderij plaats. De boerderij heeft een woonbestemming. De verkoop betreft uitsluitend het woonhuis inclusief het achterhuis en de naastgelegen houten kapschuur. Het perceel zal schoon, leeg en ontruimd aan de toekomstige opstalhouder worden opgeleverd.
Het object wordt uitgegeven op basis van een recht van opstal voor een periode van 30 jaar. De vraagprijs van € 685.000,- k.k. is een combinatie van de koopsom voor de opstallen van € 250.000,- k.k. en de gekapitaliseerde retributie voor het gebruik van de grond ad € 18.950,- per jaar. De retributie, die fiscaal aftrekbaar is, doch niet afkoopbaar, wordt jaarlijks geïndexeerd volgens het CPI. Inhoud boerderij: 1538 m3, kapschuur: 144 m3 (12 x 12 meter).
Nadere informatie, foto's en tekeningen zijn te vinden in de prospectus die via onderstaande link te downloaden is. Indien u geïnteresseerd bent in de verkrijging van het recht van opstal, neemt u dan contact op met Drieklomp Makelaars.