Treeker wandeling over de landbouw op het landgoed met een bezoek aan het melkveebedrijf van Jan en Lisanne Oskam | zaterdag 24 november 15.00 uur

De landbouw is van oudsher belangrijk op het landgoed. De melkveebedrijven die het landgoed nu rijk is, hebben een boeiende historie en ondernemende eigenaren. Boer en boerin Jan en Lisanne Oskam leiden u rond op hun bedrijf en vertellen over hun onderneming, hun innovatiekracht en hun uitdagingen in de toekomst. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen.

U wordt ontvangen op het landgoedkantoor met een kop koffie of thee. Daarna wandelen we naar de boerderij Wellom van Jan en Lisanne en we eindigen weer op het landgoedkantoor met een drankje en een hapje. De kosten van deze wandeling bedragen € 15,00 per persoon, inclusief de rondleiding. De opbrengst wordt besteed aan nieuwe banken op het landgoed van Treeker hout. Adres: Treekerweg 11a in Leusden.

Aanmelden voor deze wandeling

Treeker Kerstfeest met midwinterwandeling en hoornblazers | zaterdag 15 december 15.00 uur

Tijdens het Treeker Kerstfeest komt u helemaal in de Kerststemming. Het landgoedkantoor wordt speciaal voor deze gelegenheid versierd en ook buiten is goed toeven rondom de vuurschaal en alle kaarsjes.

U wordt om 15.00 uur ontvangen met een kop koffie of thee en lekkernijen. Om 15.30 uur gaan we een midwinterwandeling maken met onderweg hier en daar een mooi Kerstverhaal of anekdote in het bos. De midwinterwandeling wordt afgesloten met een optreden van de hoornblazers van 't Sticht, een glas glühwein of warme choco en Kerstbrood. De kosten bedragen € 10,00 per persoon. De opbrengst wordt besteed aan nieuwe banken op het landgoed van Treeker hout. Adres: Treekerweg 11a in Leusden.

U KUNT ZICH HELAAS NIET MEER AANMELDEN VOOR DEZE WANDELING. HET MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS IS BEREIKT.