Treeker wandelingen gaan in het najaar in kleine omvang door

Met inachtneming van de Coronamaatregelen van het RIVM starten de Treeker wandelingen weer, maar in kleinere omvang. Per wandeling is er plaats voor 25 personen. De ontvangst is buiten en de 1,5 meter afstand ten opzichte van elkaar wordt strikt nageleefd. Heeft u zich voor een van de wandelingen aangemeld en heeft u Coronagerelateerde klachten? Meld dat dan op secretariaat@dentreekhenschoten.nl en blijf alstublieft thuis, ook voor de veiligheid van de andere deelnemers. 

Zaterdag 26 september 15.00 | Treeker wandeling over en op ‘t Heihuis in Driebergen met beheerder Martin Nolsen

Onze beheerder en boskenner Martin Nolsen neemt u mee over 't Heihuis, het meest recent aangekochte deel van het landgoed. Een spannend deel waar veel over te vertellen is. Neem de stuifzandgronden of het Aspergeveld. Ook thema's als het Natuurnetwerk en landgoedbeheer komen tijdens deze wandeling voorbij. Samen met onze landgoedgids Hans Nijman beantwoordt hij al uw vragen. Deelname kost € 10,00 per persoon. We starten met koffie/thee in het veld en eindigen met een borrel, eveneens in het veld. De opbrengst van deze wandeling wordt grotendeels besteed aan banken op het landgoed van Treeker hout. Route & parkeren: Maarnsebergweg 1, 3941 XR Doorn (adres van Camping de Maarnseberg). Volg deze weg langs eetcafe Onder de Pannen aan de rechterhand en aan de linkerhand een grote grasvlakte. Verderop ligt de parkeerplaats, waar de Treeker evenementenploeg u ontvangt. Bekijk hier het routekaartje

HET MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS IS BEREIKT. U KUNT ZICH NIET MEER VOOR DEZE WANDELING AANMELDEN.

Treeker wandeling over de nachtbewoners op het landgoed zoals uilen, roofvogels, vleermuizen en reeën met veldbioloog Erik Eliveld 

Zaterdag 31 oktober vanaf 16.00 uur | Parkeerplaats aan de Treekerweg ter hoogte van de Paradijsweg in Leusden

Gastspreker en veldbioloog Erik Eliveld inventariseert al jaren de natuur op het landgoed. Tijdens deze wandeling in de schemer vertelt hij samen met landgoedgids Hans Nijman over de nachtbewoners op het landgoed: uilen, roofvogels, vleermuizen en reeën komen tijdens de wandeling aan bod. We starten op de parkeerplaats aan de Treekerweg/Paradijsweg. Hier wordt u ontvangen met koffie en thee. Na afloop van de wandeling is er een borrel op de parkeerplaats. We eindigen rond 18.30 uur. De kosten van deze wandeling bedragen € 10,00 per persoon. De opbrengst van deze wandeling wordt besteed aan nieuwe banken op het landgoed van Treeker hout. 

HET MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS VOOR DEZE WANDELING IS BEREIKT. U KUNT ZICH HIERVOOR NIET MEER AANMELDEN.

Treeker Kerstfeest met midwinterwandeling en hoornblazers

Zaterdag 19 december van 15.00 - 17.30 | vanuit het landgoedkantoor

Tijdens het Treeker Kerstfeest komt u helemaal in de Kerststemming. Het landgoedkantoor wordt speciaal voor deze gelegenheid versierd en ook buiten is het goed toeven rondom de vuurschuur en alle kaarsjes. U wordt om 15.00 uur ontvangen met een kop koffie of thee. Om 15.30 uur gaan we een midwinterwandeling maken met onderweg hier en daar een mooi kerstverhaal en anekdote in het bos. De midwinterwandeling wordt afgesloten met een optreden van de hoornblazers, een glas glühwein of warme choco en kerstbrood. De kosten bedragen € 10,00 per persoon. De opbrengst wordt besteed aan nieuwe banken op het landgoed van Treeker hout. Adres: Treekerweg 11a in Leusden.

HET MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS VOOR DEZE WANDELING IS BEREIKT. U KUNT ZICH HIERVOOR NIET MEER AANMELDEN.