Treeker wandelingen gaan in het najaar in kleine omvang door

Met inachtneming van de Coronamaatregelen van het RIVM starten de Treeker wandelingen weer, maar in kleinere omvang. Per wandeling is er plaats voor 25 personen. De ontvangst is buiten en de 1,5 meter afstand ten opzichte van elkaar wordt strikt nageleefd. Heeft u zich voor een van de wandelingen aangemeld en heeft u Coronagerelateerde klachten? Meld dat dan op secretariaat@dentreekhenschoten.nl en blijf alstublieft thuis, ook voor de veiligheid van de andere deelnemers. 

De Treeker wandeling op 31 oktober is afgelast

Gezien de Coronamaatregelen heeft het Landgoed besloten om de Treeker wandeling op 31 oktober a.s. af te gelasten. Of de Treeker wandeling in december door kan gaan, wordt nog bezien. Dat zal afhangen van de situatie op dat moment.

AFGELAST | Treeker wandeling over de nachtbewoners op het landgoed zoals uilen, roofvogels, vleermuizen en reeën met veldbioloog Erik Eliveld 

Treeker Kerstfeest met midwinterwandeling en hoornblazers

Zaterdag 19 december van 15.00 - 17.30 | vanuit het landgoedkantoor

Tijdens het Treeker Kerstfeest komt u helemaal in de Kerststemming. Het landgoedkantoor wordt speciaal voor deze gelegenheid versierd en ook buiten is het goed toeven rondom de vuurschuur en alle kaarsjes. U wordt om 15.00 uur ontvangen met een kop koffie of thee. Om 15.30 uur gaan we een midwinterwandeling maken met onderweg hier en daar een mooi kerstverhaal en anekdote in het bos. De midwinterwandeling wordt afgesloten met een optreden van de hoornblazers, een glas glühwein of warme choco en kerstbrood. De kosten bedragen € 10,00 per persoon. De opbrengst wordt besteed aan nieuwe banken op het landgoed van Treeker hout. Adres: Treekerweg 11a in Leusden.

HET MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS VOOR DEZE WANDELING IS BEREIKT. U KUNT ZICH HIERVOOR NIET MEER AANMELDEN.