Treeker wandeling over het Henschotermeer met gastspreker Fleur de Beaufort | zaterdag 6 oktober 12.30 - 15.00 uur

Onze landgoedgids Hans Nijman en gastspreker Fleur de Beaufort nemen u mee uit wandelen langs het Henschotermeer en vertellen u over de historie van Henschoten, de historie van het meer en wat de 11 eiken bij het meer te maken hebben met de familieleden-eigenaren. U wordt ontvangen bij de houtschuur van het landgoed met een broodje en een kop soep uit de kofferbak.

De kosten van deze wandeling bedragen € 10,00 per persoon. Parkeren kan op aanwijzing bij de houtschuur achter de Zeisterweg 76 in Woudenberg. Hier start de wandeling. De opbrengst van deze wandeling wordt besteed aan nieuwe banken op het landgoed van Treeker hout.


Aanmelden voor deze wandeling

Treeker wandeling over de landbouw op het landgoed met gastsprekers Jan en Lisanne Oskam inclusief een bezoek aan hun melkveebedrijf | zaterdag 24 november 15.00 uur

De landbouw is van oudsher een belangrijke peiler op het landgoed. De melkveebedrijven die het landgoed nu rijk is, hebben een boeiende historie en ondernemende eigenaren. Boer en boerin Jan en Lisanne Oskam leiden u rond op hun bedrijf en vertellen over hun onderneming, hun innovatiekracht en hun uitdagingen in de toekomst. Uiteraard kunt u zelf ook vragen stellen.

U wordt ontvangen op het landgoedkantoor met een kop koffie of thee. Daarna wandelen we naar de boerderij Wellom van Jan en Lisanne en we eindigen weer op het landgoedkantoor met een drankje en een hapje. De kosten van deze wandeling bedragen € 15,00 per persoon, inclusief de rondleiding. De opbrengst wordt besteed aan nieuwe banken op het landgoed van Treeker hout. Adres: Treekerweg 11a in Leusden.

Aanmelden voor deze wandeling

Treeker Kerstfeest met midwinterwandeling en hoornblazers

Zaterdag 15 december van 15.00 - 17.30 | vanuit het landgoedkantoor

Tijdens het Treeker Kerstfeest komt u helemaal in de Kerststemming. Het landgoedkantoor wordt speciaal voor deze gelegenheid versierd en ook buiten is goed toeven rondom de vuurschuur en alle kaarsjes. U wordt om 15.00 uur ontvangen met een kop koffie of thee en lekkernijen. Om 15.30 uur gaan we een midwinterwandeling maken met onderweg hier en daar een mooi Kerstverhaal of anekdote in het bos. De midwinterwandeling wordt afgesloten met een optreden van de hoornblazers van 't Sticht, een glas glühwein of warme choco en Kerstbrood. De kosten bedragen € 10,00 per persoon. De opbrengst wordt besteed aan nieuwe banken op het landgoed van Treeker hout. Adres: Treekerweg 11a in Leusden.

Aanmelden