Nieuwsbrief LandgoedFlitsen

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen en evenementen op landgoed Den Treek-Henschoten? Meld u dan aan voor de Treeker nieuwsbrief 'LandgoedFlitsen'. De nieuwsbrief verschijnt eens per kwartaal.

Meld u aan

Verstuur

Like ons op Facebook

Het landgoed heeft een eigen Facebookpagina waar allerlei nieuwtjes en aankondigingen worden gepost. 

Naar Facebook

Contact

Het landgoed is opengesteld voor wandelaars, fietsers en ruiters op de daarvoor bestemde wegen en paden tussen zonsopgang en zonsondergang. Zo geeft u de natuur haar zo noodzakelijke rust.
Voor het melden van calamiteiten kunt u contact opnemen met 112. Vragen of meldingen kunt u doorgeven aan het landgoed via het contactformulier rechts.

Uw vraag of melding

Verstuur

Vergunning aanvragen voor
groepsactiviteiten

Voor evenementen, workshops en andere (al dan niet commerciële) groepsactiviteiten op het landgoed dient vooraf schriftelijk een vergunning te worden aangevraagd bij de beheerder van het landgoed. Een vergunning kan worden aangevraagd via een aanvraagformulier dat is te vinden op www.supportfornature.nl/formulier.html. Het online formulier is opgebouwd uit vragen, minimum vereisten, tips, links en te uploaden extra informatie. Het ingevulde formulier kan worden toegestuurd naar info@dentreekhenschoten.nl.

De minimum vereisten en tips om uw aanvraag zo volledig mogelijk in te dienen, zijn via onderstaande link te downloaden. Aanvragen voor het zoeken met een metaaldetector worden niet in behandeling genomen, omdat deze activiteit niet is toegestaan op het landgoed.

Vereisten voor aanvraag vergunning

Share