IMG 1649

Vernieuwd Treeker Info Punt | het bezoekerscentrum van het Landgoed

Het Treeker Info Punt, het bezoekerscentrum van het Landgoed, opende in 2017 voor het eerst zijn deuren in de schaapskooi naast restaurant Bergzicht in Woudenberg. In de tussentijd hebben zich veel ontwikkelingen voorgedaan, waaronder de ontdekking van het 13.000 jaar oude oerbos bij 't Vogelwater. Om deze ontwikkelingen een plek te geven in de informatievoorziening aan onze bezoekers, is is het TIP laatst vernieuwd en uitgebreid.

Er is nu uitgebreide informatie te vinden in woord en beeld over het beheer, de natuur en de cultuur op het landgoed en over het oerbos. Op een touchscreen zijn diverse films over het Landgoed te bekijken en vanaf het najaar worden er stukken geprepareerd oerhout uit het oerbos tentoongesteld. Het Treeker Info Punt is gerealiseerd met steun van de provincie Utrecht.

IMG 1652

'Bij Kees' en openingstijden van het Treeker Inf0 Punt

Het Treeker Info Punt is te vinden in de schaapskooi aan de Doornseweg 23 in Woudenberg naast Pannenkoekenhuis Bergzicht. Het Treeker Info Punt is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur, evenals het Pannenkoekenhuis Bergzicht. 

Voor een warme chocolademelk, een warme wafel of een softijsje kunnen bezoekers ook terecht in het Treeker Info Punt. Bergzicht heeft hier een etablissement met overdekt terras ingericht dat luistert naar de naam ‘Bij Kees’.