Audiotour De Historische Buitenplaats

Deze wandeling start vanaf de parkeerplaats aan de Treekerweg naast nummer 11 in Leusden. Tijdens de wandeling kunt u luisteren naar een audiotour van ecoloog Wim Knol. Hij is al ruim 25 jaar als ecoloog werkzaam op het landgoed. De audiotour is via onderstaande link te downloaden en te beluisteren vanaf uw telefoon.

Beluister de audiotour

Wandelinfo en route

Wilt u zonder telefoon op stap of vooraf meer te weten komen over deze wandeling? Bekijk dan de uitgebreide wandelinformatie met routekaart.

Download wandelinfo en routekaart

GPS Route | smartphone en Garmin

Wilt u met uw telefoon op stap en vindt u het leuk om de route via GPS te wandelen, download dan via onderstaande link de GPS route op uw telefoon. Onderweg zijn er diverse waypoints te bekijken, ook op Garmin.

Open de GPS route

Film natuurontwikkeling

Op een groot perceel rondom de Hopschuur en langs de Heiligenbergerbeek is natuur ontwikkeld. Hiermee is de natuur op de Utrechtse Heuvelrug verbonden met die in de Gelderse Vallei. Flora en fauna kunnen zich ongestoord verplaatsen van het ene naar het andere natuurterrein. Dit natuurgebied is niet toegankelijk voor wandelaars, omdat de natuur haar rust nodig heeft. De film vertelt over dit omvangrijke natuurontwikkelingsproject; de resultaten zijn op afstand vanaf de Vieweg te bekijken.

Naar film natuurontwikkeling op YouTube

Fotoalbum Historische Buitenplaats

Share