Audiotour Oud Cultuurlandschap

Deze wandeling start vanaf de parkeerplaats aan het begin van de Treekerweg, komende vanuit Leusden. Tijdens de wandeling kunt u luisteren naar een audiotour over het oude cultuurlandschap nabij De Troet en de Paradijsweg van ecoloog Wim Knol. Hij is al ruim 25 jaar als ecoloog werkzaam op het landgoed. De audiotour is via onderstaande link te downloaden en te beluisteren vanaf uw telefoon.

Beluister de audiotour

Wandelinfo en route

Wilt u zonder telefoon op stap of vooraf meer te weten komen over deze wandeling? Bekijk dan de uitgebreide wandelinformatie met routekaart.

Download wandelinfo en routekaart

GPS Route | smartphone en Garmin

Wilt u met uw telefoon op stap en vindt u het leuk om de route via GPS te wandelen, download dan via onderstaande link de GPS route op uw telefoon. Onderweg zijn er diverse waypoints te bekijken, ook op Garmin.

Open de GPS route

Film Oogstdag op het landgoed

Al ruim 25 jaar organiseert de Stichting Behoud Oude Werktuigen jaarlijks de Oogstdag op Den Treek- Henschoten. Een groot feest waar veel mensen uit de wijde omgeving op afkomen. Gestoken in oude klederdracht wordt tijdens deze Oogstdag op een zeer bezienswaardige manier het oogst- en hooiproces in beeld gebracht. De werktuigen zijn door de jaren heen vakkundig gerestaureerd. Het oogst- en hooiproces wordt in beeld gebracht en er zijn nog meer oude ambachten en gezellige kramen. De Oogstdag vindt plaats op de oude graanakker langs de paradijsweg. U komt hier langs tijdens uw wandeling.

Naar film Oogstdag op YouTube

Fotoalbum Oud Cultuurlandschap

Share